Slide background

Klimatizacija

Naše usluge podrazumevaju, između ostalog, ugradnju:
Centralne klimatizacije – ona obuhvata ugradnju savremenih klima komora sa kanalnim razvodom – kanalima od pocinkovanog lima, spiro kanalima Savremenih Fan coil aparata parapetnog, plafonskog, kanalnog tipa za poslovne prostore, pozorišta, bioskope, arhive, sportske hale, restorane i druge javne objekte.

Klimatizacija predstavlja postupak obrađivanja vazduha, odnosno bilo koji oblik menjanja stanja vazduha, kao što su hlađenje, ili grejanje. Uređaji za klimatizaciju tako rade po principu dovođenja svežeg vazduha u prostor. Time se poboljšava kvalitet vazduha, a samim tim i kvalitet uslova za boravak u tom prostoru. Efikasnost sistema klimatizacije se može posmatrati u odnosu na nekoliko bitnih faktora, kao što su: temperatura, vlažnost i čistoća vazduha, nivo buke, itd… Pri odabiru odgovarajuće klimatizacije, odnosno klimatizacionih uređaja, poželjno je obratiti pažnju na funkcionalnost, veličinu, pouzdanost, mogućnost održavanja, kao i na troškove.

Naše usluge podrazumevaju, između ostalog, ugradnju:

  • Centralne klimatizacije – ona obuhvata ugradnju savremenih klima komora sa kanalnim razvodom – kanalima od pocinkovanog lima, spiro kanalima
  • Savremenih Fan coil aparata parapetnog, plafonskog, kanalnog tipa za poslovne prostore, pozorišta, bioskope, arhive, sportske hale, restorane i druge javne objekte.

Takođe, imamo iskustva sa ugradnjom opreme Carrier, CiatAermecYork, itd.

Radimo klimatizaciju prostorija sa računarskom tehnologijom – server soba.

VRV Sistema

Office Address:

Carigradska 2, Beograd

 

Phone:

Copyright © 2022 Monichotherm All rights reserved.