O nama

 
 • Minichotherm je ovlašćena firma za izvođenje centralnog grejanjaklimatizacije i ventilacije,  kao i vodovoda i kanalizacije. Vršimo kompletno izvođenje svih instalacija grejanja i hlađenja, kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti. Naše iskustvo je pokazalo da je u saradnji sa klijentima veoma bitna usluga konsaltinga i projektovanja u cilju osmišljavanja i realizacije što ekonomičnijih i kvalitetnijih instalacija, kao i kompletna preporuka i nabavka opreme iz ove oblasti.

  Naša firma se dugo godina uspešno bavi održavanjem instalacija grejanja, klimatizacije, ventilacije sa posebnim osvrtom na održavanje kotlarnica (Maintenance of HVAC systems). Potvrda kvaliteta naših usluga su ugledni višegodisnji klijenti sa kojima imamo sklopljene ugovore o održavanju.

  Zvanično smo ovlašćeni od strane slovenačke firme VETO za distribuciju, montažu i servis renomiranih francuskih kotlova za centralno grejanje na gas i lož ulje De Dietrich.

  Osim toga, u našoj velikoj ponudi možete naći i sledeće:

  • Bojlere za centralnu pripremu sanitarne tople vode. Pored bojlera, ugrađujemo i kolektore za solarnu energiju i vrhunske gorionike za gas i lož ulje
  • Automatike renomiranih brendova HUBA CONTROLSCHICHEK, JOHNSON CONTROLS, SIEMENS koju uvozimo iz FKR Nemačka
  • Ventilatore Atlantic Ventilation koje uvozimo iz Francuske
  • Najkvalitetniju opremu za podno i zidno grejanje i hlađenje MULTIBETON iz Nemačke sa posebnim modularnim sistemom polaganja cevi u toplom stanju.

  Takođe, nudimo i usluge iz oblasti vodovodne tehnike sa isporukom kvalitetnih materijala. Izvodimo izolaciju, instalaciju tople i hladne vode sa Armaflex materijalom i mineralnom vunom u oblozi od aluminijumskog lima.

  Ukoliko Vam možemo ponuditi naše usluge ili nešto drugo iz proizvodnog programa DeDietrich, FKR, Multibeton, Atlantic Ventilation, slobodno nas kontaktirajte. Tradicija naše firme i izvedeni referentni objekti čiji su vlasnici naše zadovoljne mušterije, najbolja su preporuka da budemo Vaš sigurni partner u izvođenju centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije kao i vodovoda i kanalizacije.

  O istorijatu tri generacije porodice Minić

  Firma je osnovana daleke 1908. godine od strane Novaka Minića. Kasnije je posao unapredio sin Stanko, a od 1991. posao je preuzeo Aleksandar S. Minić – diplomirani inženjer mašinstva, koji je proširio ovu delatnost.
  Kao rezultat, iza nas su brojni referentni objekti i zadovoljni klijenti. Ovo predstavlja najbolje pokazatelje da je naša garancija naš kvalitet!

  Tradicija naše firme i izvedeni referentni objekti sa najkvalitetnijom opremom, čiji su vlasnici naši zadovoljni investitori, najbolja su preporuka!

Adresa:

Carigradska 2, Beograd

 

Telefoni

Telefon: 011 324 1840

Mobile: 063 259 674

Fax: 011 323 5594

firma-od-poverenja-logo-300x209.png