Multibeton

Multibeton

MULTIBETON je pionir modernog podnog grejanja. Od 1964. podno grejanje razvijeno je u teoriji, planiranju i projektovanju, materijalima i tehnologiji ugrađivanja. Godine 1967. ugrađujemo prvi sistem podnog grejanja. Do kasnih 70-ih, našim sistemima opremljeno je preko 100.000 stambenih jedinica.

Od tada, našom firmom upravljaju isti vlasnici. “Odgovornost prema našim kupcima, odnosno našim klijentima i saradnicima, kao i našim zaposlenima”. Slogan na kojem se temelji vođenje naše firme.
Naš “poslovni stisak ruke” za nas još uvek ima doslovno značenje. On predstavlja temelj je našeg pouzdanog, uspešnog i dugoročnog poslovanja sa svim našim partnerima.

Imamo više od 25 predstavništva i filijala u Evropi i Severnoj Americi. Time unapređujemo naše proizvode. Budući da je svaka zemlja specifična, uvek iznova realizujemo za Vas, naše kupce, nova kvalitetnija rešenja.

MULTIBETON u Nemačkoj razvija svoje sisteme i proizvode već više od 50 godina.
Nekoliko puta godišnje razvija svoju proizvodnju i proizvode testitra od strane različitih i pritom nezavisnih instituta. Time se osigurava održavanje zagarantovanog kvaliteta. Te provere, kao npr. ISO 9001, služe kao kritična samokontrola sa ciljem poboljšanja naše konkurentnosti i efikasnosti. Tako možemo da postignemo da naš proizvod bude u isto vreme ekonomičan, kao i proizvod proverenog i prepoznatljivog nemačkog kvaliteta.

Sirovine za sistem cevi MULTIBETON su pažljivo i precizno odabrane i obrađene. Samim tim se osigurava maksimalno prilagođavanje podnoj podlogozi, te odgovarajući prenos toplote.

INTELIGENTNA INTEGRACIJA

MULTIBETON sistem grejanja je nevidljiv u prostoru, odnosno, nalazi se ispod estriha, u zidu ili u plafonskim konstrukcijama.
Time se izbegavaju izbočeni radijatori na kojima bi se deca mogla povrediti. Takođe, štedi se prostor, čime se dobija veća korisna površina prostora.
Multibeton je razvio softver pomoću kojeg projektanti mogu za svaki individualni građevinski projekat izračunati toplotne gubitke, odnosno toplotno opterećenje. Osim toga, mogu da definišu način polaganja sistema cevi. Time se postiže najekonomičnije rešenje svakog projektovanog i ugrađenog sistema podnog grejanja, odnosno hlađenja.

MULTIBETON je u sopstvenoj režiji razvio kompletan softver – program za projektovanje – sa sopstvenim interfejsom i načinom programiranja.
Vrhunac softvera je plan sa CAD nacrtom, to jest detaljnim crtežom načina polaganja cevi za ceo građevinski projekat.
Softver je jedinstven po konceptu i izvedbi.
Multiplaner izrađuje i individualni proračun “tihog-osetnog hlađenja” za svaki sistem i svaki građevinski projekat.

EKSKLUZIVNI

MULTIBETON prodaje svoje proizvode samo putem specijalizovanih instalaterskih firmi za grejanje. Nema prodaje na veliko preko veletrgovinskih firmi.
Time se ostvaruje direktni prodajni koncept između proizvođača i specijalizovane firme koja i instalira ove proizvode. Sam kvalitet materijala time je zagarantovan, kao i stručna montaža podnog grejanja. Razlog tome jeste činjenica  da MULTIBETON direktno i temeljno obučava instalatere u svom pogonu.

Svaka firma za grejanje koja ugrađuje MULTIBETON prošla je kroz obuku direktno u pogonu i ovlašćena je za postavljanje MULTIBETON proizvoda.

Adresa:

Carigradska 2, Beograd

 

Telefoni

Telefon: 011 324 1840

Mobile: 063 259 674

Fax: 011 323 5594

firma-od-poverenja-logo-300x209.png